Nyt fra Strand- og havjagtudvalget

Halløj

 

Sommeren er ved at gå over i jagtsæson. Jeg var så usansynlig heldig, at familiens ferie ramte netop de tre uger i august, hvor vejret i lille Danmark var sydlandsk.

 

Nu skal vi videre, men Corvid-19 er her stadig, og har indflydelse på næsten alt. 

 

Vi skal have et fysisk møde i udvalget, men der er en del løse foreningsmæssige ender, der skal nå sammen først. Kredsmøderne skal være afsluttet, så vi kan se om der er ændringer i bemandingen af koordinatorerne. Repræsentantskabet skal afholdes, formandsvalg og hovedbestyrelsen skal have fundet en tilforordnet i stedet for Stig. 

Der er megen snak på vandrørene i øjeblikket!  

Jeg har ønsket Christian Clausen tillykke med valget på "djævleøen". En god mand med meget indsigt i strandjagt. 

 

Som I ved er "Strandjægernetværket" blevet en realitet. 

 

I Trækvildtudvalget blev vingeindsamlingen/citisens sience/vingegenkendelsesapp drøftet. Netop de emner, som også var behandlet i Strand- og havjagtudvalget. Her blev nedsat et udvalg (Stig, Niels Erik, Thomas Kjær og jeg), som lavede en plan for at gøre det nemmere at aflevere vinger. Blandt andet opsætning af ca. 10 nye frysere på strategiske steder, hvor jægerne kunne aflevere større mængder vinger. 

Det blev et større arbejde, hvor "strandjægernetværket" blev involveret med succes. Nu er Thomas Kjær i gang med at opsætte fryserne, og der bliver trykt bedre blanketter. 

 

Desværre kom vi ikke igennem med en større reklame i JÆGER. Det er lidt typisk for DJ, at der bliver lavet en masse gode tiltag, som ingen hører om!

 

Udvalget skal også se på, hvad der skal ske efter hylster fangeren ikke ligefrem blev nogen succes. Vi skal ikke efterlade plast i naturen - slet ikke plasthylstre! Men vi skal ikke blive så plasthysteriske, så det går ud over anskydningsstatistikken. 

 

Der er nok at se til i øjeblikket, og jeg indkalder til et fysisk møde efter repræsentantskabsmødet. 

 

Knæk & bræk

 

John Friborg