Klubinfo DSU 2020/4

 
 

DANSK SKYTTE UNION FORLÆNGER ALLE RESTRIKTIONER

De tiltag regeringen har indført og som den 23. marts blev forlænget frem til 13. april bakker Dansk Skytte Union op omkring, og Dansk Skytte Union anbefaler også at forlænge nedlukningen til efter påske, d. 13. april.

Læs mere her.

 

 

 

DANMARK SIKRET TRE OL-PLADSER TRODS UDSÆTTELSE

Situationen med Corona-virus har aflyst og udsat mange større og mindre sportsbegivenheder de seneste uger. Nu er også OL i Tokyo udsat. Legene skulle have været sat i gang i slutningen af juli, men de er nu rykket til 2021. Det meldte IOC ud tirsdag. Læs mere her.

Desuden blev der fredag klart, at de atleter, som allerede er udtaget til OL i Tokyo, beholder deres pladser. Det betyder, at Danmark stadig har minimum tre pladser i skydning, når OL afvikles i 2021. Læs mere her.

 

 

 

 

MEDDELELSE FRA FORMAND JOHN HANSEN

Danmark er sat i stå, det gælder også for idrætten. OL 2020 er udsat, dette rammer rigtig mange mennesker og atleter, som i flere år målrettet har trænet til dette. Alle rundt om i verden er ramt af denne grusomme virus. Der kommer nye restriktioner fra myndighederne tit og med god grund. Dansk Skytte Union følger alle restriktioner og anbefalinger og råder kraftig alle vores medlemmer til at gøre det samme...

Læs hele meddelelsen her.

 

 

 

 

ADMINISTRATIONEN HOLDER FORTSAT LUKKET

Administrationen i Brøndby følger myndighedernes anbefalinger og arbejder hjemmefra i det omfang det er muligt. Det betyder, at hovedtelefonen er lukket, så spørgsmål skal rettes via email til info@skytteunion.dk, der fortsat vil blive læst dagligt. Øvrige medarbejdere er fortsat tilgængelige på deres direkte numre eller via email.

SKV holder heller ikke lukket, så almindelig sagsbehandling sker fortsat i det omfang ansøgninger modtages. Slutproduktet er dog afhængig af politiet, men vi anbefaler, at foreningerne løser de opgaver, der kommer frem i SKV-portalen - uanset at foreninger er lukkede.

Disse forhold er gældende indtil 13. april, medmindre situationen kræver noget andet.

 

 

 

E-LÆRING FOR BESTYRELSEN OM SIKKERHED

Nu lanceres et nyt onlinekursus om sikkerhedsbestemmelserne for bestyrelserne i riffel- og pistolklubber. Kurset kan tages hjemme foran skærmen og er især relevant for kommende og nuværende bestyrelsesmedlemmer, men også for alle andre, der i øvrigt er involveret i sikkerheden i foreningen.

Læs mere her.

 

 

 

SKYND JER AT SØGE FORENINGSPULJEN

Foreningspuljen suspenderer sagsbehandling for ansøgning på under 30.000 kr., men større ansøgninger på 30.000-300.000 kr. er der stadig åbent for. Derfor er det nu, jeres forening skal slå til, hvis I har et større projekt, som I ønsker økonomisk støtte til. Deadline for næste runde er allerede 31. marts, så skynd jer at få sendt en ansøgning afsted.

Læs mere her.

 

 

 

NYHEDER FRA DIF

Når foreningslivet åbner op igen
Coronakrisen har ramt os alle med en hammer af en styrke, som ingen kunne have forudset. Samfundet er i knæ og Idrætsdanmark ligeledes. Men når udfordringerne har lagt sig, vil fællesskabet sejre. Foreningslivet bliver uundværligt, når Danmark skal genrejses, understreger blandt andre sundhedsminister Magnus Heunicke.

Læs nyheden fra DIF her.

 

Verdens bedste veteraner
Danske atleter vinder masser af VM- og EM-medaljer, når de kommer op i årene. De 'gamle' skyder janteloven til hjørne og træner målrettet på at blive bedst. Også i skydning.

Læs artiklen fra DIF her.

Debatindlæg: Ræk hånden op, når krisen er forbi
"Danmark er i øjeblikket et land uden aktiviteter i idrætsforeningerne. Sådan ville billedet se ud hele tiden, hvis det ikke var for de frivillige kræfter. Så hjælp dem når vi kommer på den anden side af krisen." Sådan skriver DIF's formand Niels Nygaard i et debatindlæg.

Læs hele indlægget her.

 

Corona: Status og DIF's anbefalinger
DIF har samlet en række oplysninger og anbefalinger, som giver overblik over idrætsrelaterede aspekter vedr. coronasituationen.

Læs mere her.